Werkwijze

 

Het idee

Alles begint met een goed idee. Heeft u zelf al een idee dan kunnen we dit als leidraad gebruiken. Heeft u nog geen idee hoe dat uw project vorm moet krijgen dan kunnen we u hierin ook van advies voorzien. We gaan met u rond tafel en voordat ons eerste gesprek ten einde is hebben we dusdanig veel inspiratie dat het idee uitwerken kan gaan gebeuren. Samen komen we zo tot een goede eerste opzet.

Budget

Vervolgens zullen we gaan bekijken of dat het bedachte idee binnen uw budget past. Op alle mogelijke fronten zullen we voor u uitzoeken wat het hoogst haalbare is voor de allerbeste prijs. De prijs/kwaliteitverhouding moet uiteraard in balans zijn.

Bouwteam

Bent u akkoord met het voorgestelde plan en past alles binnen uw budget dan zullen we een bouwteam gaan vormen. Een bouwteam bestaat meestal uit: U als opdrachtgever, wij van Het Woud, een architect en een constructeur. Gezamenlijk gaan we er voor zitten en wordt alles weloverwogen en bekeken om het volledige project binnen het gestelde budget te kunnen gaan ontwikkelen.

De daadwerkelijke bouw

Onze vakmensen zorgen ervoor dat het bedachte ontwerp zo goed mogelijk, en binnen de gestelde termijn, opgeleverd wordt. We hebben door de jaren heen een team om ons heen ontwikkeld waar we van op aan kunnen. Al onze mensen hebben kwaliteit nog hoog in het vaandel staan en maken graag een mooi eindresultaat waar we allemaal trots op kunnen zijn.

Oplevering

Uw project stopt bij ons pas wanneer dit volledig is opgeleverd. U wilt graag een prachtig eindresultaat en wij ontzorgen u graag volledig op dit vlak. Het blijft ons een geweldige kik geven wanneer wij precies hebben kunnen bouwen wat onze klanten in het hoofd had.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast werken wij ook regelmatig voor professionals uit de bouwwereld die specialistisch werk gemaakt willen hebben. Wij bij Het Woud kunnen bogen op een uitstekende reputatie en dat is dan ook de reden dat we door vele opdrachtgevers en architecten gevraagd worden om voor hen de uitvoering te verzorgen.

Niets is ons te gek!

Denkt u bijvoorbeeld na over het vernieuwen van uw dak, een nieuwe dakkapel of een nieuwe badkamer? Een kapschuur, garage of zelfs een complete woning? Misschien zelfs een nieuwe wijnkelder of iets bijzonders als uniek tuinmeubilair? Wij kunnen dit voor u uitvoeren. Graag gaan wij met u rond de tafel om al het mogelijke te bespreken.

 

Het Woud Hout en Timmerwerken
Lakemondsestraat 18
4043 JD  Opheusden

Telefoon: 06-273 340 49
Telefoon: 06-136 511 76
E-mail: info@hetwoud.eu

Vul onderstaand contactformulier in en we zullen, zo snel mogelijk, contact met u opnemen.

Copyright ©2018 HET WOUD Hout en Timmerwerken. Alle rechten voorbehouden.  |   Privacyverklaring