ONS TEAM

ONS TEAM

Ons team bestaat uit negen man, waarbij iedereen zijn eigen specialisme heeft. De sfeer is erg goed en hier hechten wij veel waarde aan. Goede vaklui en een goede sfeer zijn in onze optiek de basis ingrediënten voor ons bedrijf en voor ieder project.

Eigen werkplaats

Op het erf van boerderij ‘t Woud is onze werkplaats gevestigd. Bezoekers vertellen ons regelmatig dat ze genieten van de mooie omgeving – landerijen met fruitbomen, bloemen en kruiden – en de sfeer van het boerenbedrijf met zijn zoogkoeien. In onze werkplaats staan de modernste machines om alle soorten hout te bewerken en grote projecten vorm te kunnen geven.

Het Woud aan de Rijn

In Opheusden bevindt zich het land en het bedrijf van onze familie. Aan de Rijn, binnen de beschutting van de dijk, vinden hier al zo’n kleine 100 jaar, en nog steeds, agrarische activiteiten plaats. Op kleine schaal vonden er vroeger altijd al houtwerkzaamheden plaats. De jongste generatie heeft dit verder ontwikkeld tot Het Woud Hout en Timmerwerken. Het Woud heeft zijn naam ontleend aan de boerderij die sinds 1918 dezelfde naam draagt.

 

 

Het Woud Hout en Timmerwerken
Lakemondsestraat 18
4043 JD  Opheusden

Telefoon: 06-273 340 49
Telefoon: 06-136 511 76
E-mail: info@hetwoud.eu

Vul onderstaand contactformulier in en we zullen, zo snel mogelijk, contact met u opnemen.

Copyright ©2018 HET WOUD Hout en Timmerwerken. Alle rechten voorbehouden.  |   Privacyverklaring